Werken bij EEO als Elektromonteur

Je krijgt een kick van een mooi geïnstalleerde installatie en je levert vakwerk af. Je draagt bij aan de positieve naam van EEO bij onze klanten en installeert de mooiste oplossingen voor ons zonnepanelensysteem en andere verduurzamingen. Het is belangrijk dat je flexibel bent, zelfstandig te werk kan gaan maar ook goed in teamverband uit de voeten kan.

Je bent enthousiast, houdt van ‘’spanning’’ en je wil graag groeien.

  • Opleiding niet vereist
  • Niet vies van werken
  • Hebt werkervaring binnen de verduurzaming (pre)
  • Je bent in het bezit van een VCA (valt te behalen tijdens dienst verband)
  • Een rijbewijs (B)

EEO

Wij zijn de totaal verduurzaming partner uit de regio. We streven naar een 100% tevreden klant. Onze klanten verdienen de beste oplossingen waarmee ze klaar zijn voor verduurzaming en de toekomst. Samen met iedereen zorgen wij al voor tijdens maar dus ook zeker na de installatie voor positieve energie! Net als onze klanten, verdien jij ook de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Krijg jij energie van deze functie? Dan zoeken wij jou

Het betreft een fulltime functie met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. De salarisindicatie (afhankelijk van je werkervaring, leeftijd en opleiding) ligt tussen de € 2.000,- en € 3.000,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek. Als elektromonteur krijg je een eigen bus ter beschikking. Daarnaast behoort het volgen van cursussen en opleidingen, om je te blijven ontwikkelen, tot de mogelijkheden.

EEO gaat altijd voor het beste resultaat: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik. Terwijl we ondertussen gewoon goed werk leveren en onszelf blijven. En dat verwachten we van jou ook. Solliciteren?