Opslag van energie in eigen beheer

Batterijen laten installeren in uw huis, daar bent u hiervoor op het juiste adres! EEO is in staat om te helpen van begin tot het einde van dit traject. Daarvoor komen we graag eens op bezoek om de mogelijkheden te bekijken en u van een passend advies te voorzien. 

Zodra u een keuze heeft gemaakt, plannen we een installatie dag in waarop onze gecertificeerde installateurs uw gekozen systeem komt installeren. Zo kunt u binnen een dag starten met het opslaan van uw eigen energie! Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Laat uw contactgegevens achter voor een persoonlijk advies en offerte.

Persoonlijk advies op maat

Onze adviseurs beantwoorden uw vragen en geven u eerlijk advies. U betaalt pas na de installatie als u 100% tevreden bent. Samen met u gaan we voor de beste en meest duurzame oplossing voor uw situatie.

Direct inzicht in een app

Als klant maakt u gratis gebruik van live online  monitoring. Via de verkregen app krijgt u inzicht in de prestaties van uw batterij. Zo weet u precies hoeveel stroom u verbruikt en/of opslaat, daarnaast ziet u hoeveel u bespaart.

Besparen zonder eigen geld

Wil u graag zonnepanelen en/of batterij opslag zonder vooraf flink te investeren? Geen probleem, ook dat kan bij EEO. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en wij berekenen de mogelijkheden voor uw situatie.

Service die u van EEO mag verwachten

Persoonlijk advies bij u op locatie

Installatie door onze eigen gecertificeerde vakmensen

Gebruik van de beste merken

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

De beste merken, speciaal voor u

EEO werkt uitsluitend met merken van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunt u geruime tijd optimaal energie opwekken en opslaan! Bekijk hieronder voor een greep uit de merken van zowel zonnepanelen, omvormers als installatiemateriaal.